Neka lutko,uredu je... >>


Više ne prolazim ulicom Dositejevom

Posjete : 9662629.03.2018.

svaki put se spotaknem od stid, kad u ovu ljubav sumnjam

Preporuka: todoist.com

Ova stvarčica je super korisna ako želite da sve zapisujete i čekirate on the go. Obožavam usklađen raspored i sve na papiru. Sad mi ovo čudo online  dobro dođe obzirom da sam po čitav dan za računarom, a zbog stvari koje mi konstantno padaju na pamet, jedan Chicovnik ne bi bio dosta.
Msm već mi nije dosta obzirom da svaka stranica postaje popunjena do poslednje bijele tačkice. Uživam u tome.
Obožavam dane u kojima prije 1 popodne imam svoj prvi win of the day. U poslednje vrijeme se fokusiram na male stvari, pa mi je mnogo lakše definisati šta hoću i obaviti ono što trebam. I budem dosta sretnija.


Danas sam okej. Koliko mogu biti. Nisam sigurna gdje sam na emocionalnim parametrima jer se dosta ljutim na sebe, ali vjerujem da će to proći u jednom momentu i da ću biti odlučnija i sretnija. Već dugo vremena mi nedostaje ona sloboda koju sam imala. Ovako se osjećam tegobno, tjeskoba mi slomi i duh i tijelo. Doslovice se nađem kako stišćem komplet vilicu, i to me strašno frustrira. I boli, što je najgore. Počnem da se gušim i onda ne znam šta ću. Smiješno.
A što je najgore ne znam zbog čega. Sva sam u fazonu 'Happy toughts, go!' ali ne mogu da maknem iz ove mrtve tačke tjeskobe. Produktivna sam danas doduše, pa je podnošljivo. Ne gubim vrijeme i ugodno mi je sjediti i planirati stvari. Poslije ću da učim, a sutra se nadam da ćemo se i vidjeti. Danas I ne može, radi, pa će probably biti preumoran. Ili samo neće htjeti da izađe samnom. Što je apsolutno prihvatljivo i razumljivo.
Biti će sve okej. ;)